Termeni si conditii

TERMENI SI CONDIȚII.

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.inimaverde.ro implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Platforma www.inimaverde.ro este administrata de SC PLAFAR INIMA VERDE S.R.L. cu sediul in str. Pucheni  nr. 139-149, Sector 5, Bucuresti , Romania inregistrata la Registrul Comertului cu numărul J40/8539/2015, CUI RO34765253


Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.inimaverde.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.inimaverde.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru pentru a va putea emite factura achizitiei precum si pentru a cunoaste detaliile de livrare. Optional, daca solicitati acest lucru va putem transmite periodic ofertele noastre prin posta electronica. Conform noului regulament GDPR intrat in vigoare la data de 25.05.2018 aveti dreptul oricand sa ne solicitati informatii cu privire la activitatea contului dvs. pe platforma noastra online, precum si anonimizarea completa a datelor. 

In situatia in care pe contul dvs. au fost efectuate comenzi online, intrucat conform legislatiei fiscale suntem obligati sa declaram in facturile emise numele beneficiarului, CNP-ul sau Judetul si Localitatea, aceste informatii nu pot fi anonimizate. Se pot anonimiza in schim datele de contact si adresele de livare.

Pentru a solicita anonimizarea datelor sau stergerea contului va rugam sa transmiteti un e-mail in acest sens la office@inimaverde.ro.

In maxim 24 de ore veti primi un e-mail cu un numar de inregistrare, si la maxim 48 de ore de la data inregistrarii solicitarii dvs. veti primi un e-mail cu istoricul activitatii dvs. in sistemul nostru daca acesta exista, precum si confirmarea anonimizarii datelor.

Declaram pe propie raspundere ca respectam dreptul la viata privata si precizam ca operatrii catre care sunt transmise datele dvs sunt:

  • pentru pretsarea serviciilor de livrare prin curier BOOKURIER S.R.L, pentru a fi posibil ca orice colet livrat sa ajunga la dvs;
  • pentru procesarea datelor financiar-contabile SC. EA PERFECT CONSULTING S.R.L;
  • autoritatile statului pentru raportarile legale.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Responsabilitati privind produsele

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat in cazul suplimentelor alimentare prezentate si comercializate prin platforma.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul sau informatiile produselor comandate inainte de a le administra si utiliza. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

PLAFAR INIMA VERDE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb/Returnare produs “

Preturi si modalitati de plata:

Preturile prezentate în site sunt exprimate în lei și includ TVA .

Preturile din platforma online pot fi diferite de cele din magazinele fizice în sensul ca acestea pot fi in aunumite situatii mai mici precum pot exista si promotii dedicate numai comenzilor online pentru stimularea cumparaturilor prin platforma.

Pretul de achizitie total, prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare acolo unde acesta se impun.

Pentru siguranta datelor dvs. bancare plata produselor se efectueaza numai in numerar/cash, la livrarea/ridicarea produsului, sau prin transfer bancar in contul solicitat in comanda(contul este afisat doar cand se selecteaza plata prin banca). Este posibil ca unele produse sa fie facturate la un pret mai mare decat cel de pe site, pret la care se va aplica o ajustare prin discount astfel incat valoarea totala a facturii sa fie egala cu cea a comenzii plasate in site.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de maxim 72 ore lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra si a confirmarii telefonice de catre un operator. In situatia in care unul, sau mai multe produse nu sunt disponibile si va oferiti acceptul pentru completarea comenzii, termenul de confirmare se va considera momentul in care comanda dvs. este completa sau solicitata pentru livrare. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra(lipsa produs la furnizor, probleme livrare furnizor,etc). In situatia in care termenul este depasit va vom transmite un cupon de reducere care sa poata fi utilizat pe viitor.

Taxa de livrare este calculata cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si este:

  • – 20 lei(tva inclus) pentru comenzi mai mici de 180 lei
  • –  gratuit pentru comenzi mai mari de 180 lei

În cazul livrărilor în București pentru livrarea în aceiași zi(regim de urgență) se poate solicita o taxă de 5 lei(tva inclus). Se aplica doar produselor disponibile pentru livare.

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 48 ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 ore.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii, aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Nicio comanda plasata in platforma nu genereaza obligativitatea onorarii acesteia de catre PLAFAR INIMA VERDE S.R.L fiind situatii in care anumite produse pot fi delistate de producator si neactualizate din terte motive in site. 

Greseli de tiparire.

PLAFAR INIMA VERDE S.R.L-D si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Drepturile de autor (Copyright).

Intregul continut al site-ului www.inimaverde.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea PLAFAR INIMA VERDE S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.inimaverde.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@inimaverde.ro

Politica de confidentialitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PLAFAR INIMA VERDE S.R.L. cu sediul social in str. Pucheni nr.139-149, Sector 5, Bucuresti, numar de ordine in Registrul Comertului J40/8539/2015, cod unic de identificare RO 34765253., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: Informarea cumparatorului privind situatia contului lor de pe inimaverde.ro, informarea cumparatorului privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a inimaverde.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 36404, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre inimaverde.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre inimaverde.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la adresa: Str. Pucheni, nr. 139-149, Bl.1, et. 2, ap.23, sector 5, Bucuresti.

De asemenea, inimaverde.ro  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si prin informarea dvs, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile  dumneavoastre cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unei cereri expres formulate de catre aceste institutii.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta.

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: 
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); 
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta:
a) imprimat neadresat; 
b) imprimat adresat; 
c) scrisoare tipizata; 
d) publicitate tiparita cu bon de comanda; 
e) catalog; 
f) telefon cu interventie umana; 
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); 
h) radio; 
i) videofon (telefon cu imagine); 
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); 
k) posta electronica (e-mail); 
l) telecopiator (fax); 
m) televiziune (teleshopping).

Litigii.

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC PLAFAR INIMA VERDE  S.R.L . In cazul unor eventuale conflicte intre SC PLAFAR INIMA VERDE S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu inscrisul din Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.inimaverde.ro

 

error

Daca ti-a placut distribuie mai departe!

X